Villanyszerelő

Villanyszerelő, Budapest

Szives Bálint ev.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

A villanyszerelés nekem nem csak egy munka, hanem hobbi is egyben. Keressen nyugodtan bármilyen villanyszerelési problémával kisebb munkálatoktól a teljes lakás/ház felújításokig, én szívesen segítek. Nagy lelkesedéssel, odafigyeléssel és precizitással végzem a munkámat, hogy Ön mint megrendelő a lehető legjobb ár-érték arányú munkát kapja. A megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartom, a próbálom a legrészletesebben tájékoztatni az ügyfelet az elvégzendő munka minden aspektusáról és vonztáról, hogy ne érje semmi váratlanul később. Nekem a biztonság és a minőségi munka az egyik legfontosabb szempont a munkám végzése közben. Nem szeretem a fél megoldásokat, illetve az “okosba csináljuk meg” dolgokat, tehát ilyen igénnyel ne hozzám forduljanak.

Villanyszerelő
Tőtős-Nyíri István e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Üllő Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

#Villanyszerelés Hibafeltárás-javítás Elektromos készülékek bekötése, beüzemelése Elektromos bojler javítás Ledvilágítás kiépítés Vezetékek cseréje Teljes hálózat kiépítése Kismegszakítók cseréje Egyéb villanyszerelési munkák Bankkártyás fizetési lehetőség. +36206251330 istvan@kabelszaki.hu https://www.facebook.com/kabelszaki

Villanyszerelő
Komiszár Gábor E.V.
Visszahívás kérése Üzenet
Országos Kiszállási díj: 10000 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Villanyszerelés,épületvillamosság,klíma és monoblokkos hőszivattyúk telepítése értékesítése, javítása, karbantartása.NKVH nál jegyzett,számlaképes képesített vállalkozás. Kiszállási/ felmérési díj ha a megrendelés véglegesítésre kerül, a végösszegből levonódik. Általam telepített készülékekre 5 év szerelői garanciát biztosítok.

Hűtő-, klíma- és hőszivattyú berendezés-szerelő Villanyszerelő
Szakál Zsolt e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Veresegyház Kiszállási díj: 2000 Ft Nem ellenőrzött mester

Üdvözlöm . Szakál Zsolt vagyok , villanyszerelő . Lakások , házak kisebb nagyobb villanyszerelését vállalom . Észak-kelet Pest, Pest megye.

Villanyszerelő
Puskás Zoltán ev.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Üdvözlöm! Teljeskörű villanyszerelési munkákakt vállalunk!

Villanyszerelő
Lázár Attila
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Nem ellenőrzött mester

Lázár Attila villanyszerelő várja hívásod. Legyen szó kisebb munkáról is. Kapcsoló csere,áthelyezés, boiler tisztítás,beüzemelés, villanykapcsoló csere, lámpa felszerelések,és még sok más. Keress bizalommal👍

Villanyszerelő