Rólunk

Rólunk

A mestertkeresek.hu összeköti a szolgáltatást nyújtó vállalkozót a szolgáltatást kereső felhasználóval a legrövidebb idő alatt úgy, hogy közben nincs olyan közvetítő aki ebből a kapcsolatból hasznot húz.

Legtöbbször ha szakembert keresünk azonnal szükségünk van rá, ezért nálunk ha elérhető egy szakember telefonon is azonnal felhívhatod. Tudjuk, hogy nem jövő héten fog eldugulni a lefolyó, hanem most rögtön szükség van valakire.

A mester regisztráció ingyenes, ha nincs elég munkád lépj most!

Megbízható mesterek, itt és most

Szakember keresés, hely alapján

Válogass kedvedre a szakemberek közül. Ha sürgősen segítségre van szükséged fel is hívhatod őket, vagy feladhatsz egy ajánlatkérést és a szakemberek keresnek meg. Ha nem kell sürgősen szakember, akkor létrehozhatsz ajánlatkérést és a mesterek keresnek majd téged!

Oszd meg tapasztalataidat ismerőseiddel és segíts nekik is szakembert találni.

Megbízhatóság és átláthatóság

Minden szolgáltatást vásárolt mester adatait ellenőrizzük és lehetővé tesszük a mesterek ellenőrzését a látogatók számára is, hogy megvédjük a megrendelőt és a mestert a lehetséges csalásoktól mindkét oldalról. Az ellenőrzött mesterek nyilvántartási száma a mester profilján tekinthető meg. Szerződésminták is elérhetőek a hogyan működik-ben. Ezzel teljes átláthatóságot és védelmet biztosítunk felhasználóinknak.

Mesterek láthatósága, reklám

A Mestertkeresek.hu mindent megtesz a vállalkozásod fejlesztése érdekében, az elérhető szolgáltatásaink alapján. Google, Facebook és Instagram reklámokkal, posztokkal segítünk a mestereknek a lehető legtöbb ügyfél elérésben, illetve facebook alvállalkozói vagy szakember kereső csoportokba is aktívak vagyunk.

ELHOZZUK A NÖVEKEDÉST

Ha mesterként regisztrálsz itt hamar kialakulhat a fix ügyfélköröd. A szolgáltatás megvásárlása után elérhető vagy az oldalon, és egyéni facebook hirdetéseinkkel pár hónap alatt tucatnyi új vevőt szerezhetsz.

Nincs közvetítés és fizetős ajánlatkérés

Nálunk nem kell fizetni ajánlatkérés megtekintésért, illetve nem számolunk fel közvetítési díjat. A szolgáltatás-csomag megvásárlásával minden funkciót korlátlanul megkapnak mestereink.

Egyéni elérhetőség telefonon

Senki se szereti, ha késő este hívják, vagy amikor más elfoglaltága van. Nálunk beállíthatod, hogy a hét mely napjain és hány órakor tudnak hívni az ügyfelek, egyébként csak visszahívást tudnak kérni.