GYIK, Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Mestereknek

A regisztráció teljesen ingyenes és a jobb felső sarokban található „BELÉPÉS” gombra kattintva tudsz:


Csupán 1 percet vesz igénybe.

Az oldalon regisztrálást, majd bejelentkezést követően a „MESTER REGISZTRÁCIÓ” gombra vagy a következő linkre kattintva tudsz mesterként regisztrálni: https://mestertkeresek.hu/szaki-leszek


Csupán 1 percet vesz igénybe.

Az oldalon csak a mesterek fizetnek, azért hogy elérjék az ajánlatkéréseket, megjelenjenek a keresésekben az ügyfelek számára, illetve értesítést kapjanak üzenetekről, ajánlatkérésekről, visszahívásokról. Nálunk nem kell olyan munkákért fizetned, melyeket végül nem biztos, hogy te kapsz meg. Az árainkat itt tekintheted meg: https://mestertkeresek.hu/vasarlas


Amennyiben a profilod aktív, úgy megjelensz a keresésben az ügyfelek számára, tudnak neked üzenetet írni, a regisztrációnál megadott időtartományban fel tudnak hívni. Abban az esetben, ha éppen nem vagy elérhető, akkor az ügyfelek tudnak visszahívást kérni tőled amelyeket a https://mestertkeresek.hu/visszahivas oldalon találsz meg, de mindent elküldünk emailben is!


Maximum 8 szakmát tudsz kiválasztani.


A feltöltött profilképeden túl, jelentősen tudod növelni megrendeléseid / ajánlatkéréseid számát további referenciaképekkel. Töltsd fel a munkáidról készült fotókat, így az emberek megbíznak benned.


A telefonszámod csak az általad meghatározott időtartományban látható, egyébként visszahívást tudnak kérni.


Kötelező a telefonszámos elérhetőséget biztosítani.

Az oldalon bármelyik regisztrált felhasználó értékelhet (akár korábbi ügyfeleid is). Az adatlapodra kattintva, az adatlapod alján lévő „Mester értékelése” mező kitöltésével tudnak értékelni téged.

Ha olyan értékelést kaptál, amit jogtalannak ítélsz, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@mestertkeresek.hu email-címen, írd le részletesen, hogy mi történt és az alapján utána tudunk járni az esetnek, amelyet követően megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Minden vásárlásodról számlát állítunk ki, melyet elküldünk neked e-mailben.

A felhasználók elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért igény esetén természetesen bővítjük a listát. Ha ilyen problémába ütközöl, akkor írj nekünk az ugyfelszolgalat@mestertkeresek.hu e-mail címre és igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni igényedet!

Jelentkezz be a Profi fiókodba, majd kattints a fejlécben a "Profi vagyok" gombra és a lenyíló listából válaszd ki az "Vásárlásaim kezelése" funkciót. Ezt követően az oldal átirányít a Stripe felületére. Ezen az oldalon tudod módosítani vagy lemondani az előfizetésedet.

Ha szeretnéd, hogy töröljük profilod, akkor kérlek írj nekünk az ugyfelszolgalat@mestertkeresek.hu címre.

Megrendelők, Ajánlatkérőknek

A mester telefonszámát csak az általa beállított időtartományban láthatod. Ők is emberek, nem mindig szeretik, ha zavarják őket. Javasoljuk hogy kérjen visszahívást, vagy hozzon létre egy ajánlatkérést.


Itt tudsz ajánlatkérést feladni: https://mestertkeresek.hu/hirdetes-feladas

Add meg az űrlapon a szükséges adatokat és írd meg, hogy milyen munkára keresel mestert. Minél részletesebb leírást adsz, annál pontosabban tudnak majd ajánlatot adni, ha megkeresnek. Az ajánlatkérés feladását követően kapsz egy email-t, melyben meg kell erősítened az ajánlatkérésed. Ha ez kész nincs más dolgod, mint várni a mesterek jelentkezését.


Az ajánlatkérés feladás teljesen ingyenes.

A regisztráció vagy belépés teljesen ingyenes és a jobb felső sarokban található „BELÉPÉS” gombra kattintva tudsz:


Csupán 1 percet vesz igénybe.

Az ajánlatkérőknek az oldal használata teljesen ingyenes

A mestert a saját profiljának oldalán tudod értékelni, az oldal alján található „Mester értékelése” mezőben.


Az értékeléshez be kell jelentkezned.

Azért, hogy mások is a legjobb mestereket találhassák meg, érdemes minden munka után egy részletes értékelést adnod. Ezek alapján a későbbi érdeklődők könnyebben tudnak majd választani a mesterek között. Az értékelések továbbá a mestereket is motiválják, hogy minél minőségibb munkát végezzenek.

Az egyszerre létező ajánlatkérések száma felhasználónként 3.


Az ajánlatkérés csak 4 hétig aktív, utána törlődik.

Ha éppen nem találtad meg a számodra megfelelő mestert, vagy nincs időd szétnézni, akkor regisztrációt követően feladhatsz egy ajánlatkérést és majd a mesterek keresnek téged.