Építkezés és felújítás

Építkezés és felújítás, Budapest

Siklósi Richárd
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 5000 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

www.sksvill.hu Családi házak, lakások teljes villanyszerelése Kapcsolók, konnektorok, lámpák felszerelése Biztosíték és elosztó táblák cseréje, modernizálása Villanytűzhely bekötés Vezetékes otthoni hálózat kiépítése www.sksvill.hu

Villanyszerelő
Váli László E.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 2000 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Épület- és bútorasztalos, valamint ács, tetőfedő munkát vállalok elsősorban Székesfehérváron és 100 km-es vonzáskörzetében. • Egyedi bútorok gyártása. • Konyhák, gardróbok, beépített szekrények, tolóajtós rendszerek, irodabútorok, előszobafalak készítése és beszerelése. • Lapra szerelt bútorok összerakása. • Fa nyílászárók felújítása, javítása. • Zárak cseréje. • Laminált parketták lerakása. • Lambériázás. • Kerti bútorok kivitelezése, felújítása. • Kerítések kivitelezése, javítása, felújítása. • Ács és tetőfedő munkák. Keressen bizalommal! Rendelkezésre állok hétköznapokon 7 és 18 óra között, valamint szombaton 7 és 12 óra között a megjelölt elérhetőségeken!

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő Ács Asztalos
Zárszerviz Budapest
Megnézem Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Zárcsere és ajtónyitás Budapest összes kerületében, rövid kiszállási idővel. Azonos árakon dolgozunk, hétvégén és ünnepnapokon is a nap 24 órájában! Lakatos szolgálat Budapesten Non-Stop! (Tel.: 0620/4225177) Zárszerviz és lakatos szolgáltatásainkat, Budapest környékén is igénybe veheti! Mikor érdemes cégünket keresnie? Ha gyors és szakszerű szolgáltatást szeretne! Történt már önnel, hogy kizárta magát? Esetleg elvesztette a kulcsait? Vagy betörtek önhöz? Hívja központi 0620/4225177 telefonszámunkat, és kollégáink szakszerű segítséget nyújtanak önnek. Betörés utáni helyreállítás, akár soron kívül azonnal! (Budapesten!) HEVEDERZÁR SZERELÉS 5 ÉV GARANCIÁVAL! BIZTIBUK MABISZ HEVEDERZÁRAK! (Tel.: 0620/4225177). Lakatos műhelyünk vállal, ajtó és ablakrácsok készítését is. Miben tudunk még segíteni? Biztonsági hengerzárak szerelésében, műanyag ajtó javításában és zárcseréjében, un. kínai bejárati ajtók javításában. Ha új lakásba költözik, ne feledkezzen meg az ajtózárak cseréjéről, hogy értékeit biztonságban tudhassa! ZÁRSZERVIZ BUDAPEST 06204225177. www.nonstop-zarszerviz.hu KÖZPONTI TELEFONSZÁMUNK: 0620/4225177

Lakatos
Biriszló Balázs e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Egyéni vállalkozóként főként ház körüli karbantartási/javítási munkákat vállalok, legyen az kívül vagy belül. Keressen bizalommal akár az eresz kitakarítása vagy polc felfúrása, akár leesett csempe visszarakása az elvégzendő feladat.

Kertész Kivitelezés Egyéb fizikai munka Alpinista Ezermester
Szives Bálint ev.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

A villanyszerelés nekem nem csak egy munka, hanem hobbi is egyben. Keressen nyugodtan bármilyen villanyszerelési problémával kisebb munkálatoktól a teljes lakás/ház felújításokig, én szívesen segítek. Nagy lelkesedéssel, odafigyeléssel és precizitással végzem a munkámat, hogy Ön mint megrendelő a lehető legjobb ár-érték arányú munkát kapja. A megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartom, a próbálom a legrészletesebben tájékoztatni az ügyfelet az elvégzendő munka minden aspektusáról és vonztáról, hogy ne érje semmi váratlanul később. Nekem a biztonság és a minőségi munka az egyik legfontosabb szempont a munkám végzése közben. Nem szeretem a fél megoldásokat, illetve az “okosba csináljuk meg” dolgokat, tehát ilyen igénnyel ne hozzám forduljanak.

Villanyszerelő
Hasznosi Tibor E. V
Visszahívás kérése Üzenet
Verseg Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

20éves szakmai tapasztalattal Ács és tetőfedő munkát vállalok. Igényes precíz pontos munkát végzek.

Ács
Herceg József ev
Visszahívás kérése Üzenet
Országos Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Üdv!Herceg József vagyok,(ev) belső festésimunkalatok,külső hő szegetelések egyéb építőipari munkákat vállalok,

Festő
Kémény Kivitelező Kft.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Már nem csak a kémény rendszerek területén tevékenykedünk! Legyen szó egyszerűsített kazáncseréről vagy kazánházról, akár komplett fűtés rendszereket is tervezünk, építünk ki garzon lakásban, családi házban, társas házban, vagy akár kazánházban. Teljeskörű ügyintézés. Számla. Szerződés. Otthonfelújítási támogatás.

Gázvezeték szerelő Fűtés szerelő Épületgépész
Tőzsér Zsolt
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

TISZTASÁGI FESTÉS KEDVEZŐ ÁRON! Üdvözlöm! Kifejezetten kisebb munkákra szakosodtam, tehát ha önnek csak egy-két szobát, helységet kell kifesteni akkor jó helyen jár. Természetesen, ha lakása, albérlete vagy üzlethelyisége frissítő festéséről van szó, akkor is állok rendelkezésére. Néhány tájékoztató jellegű ár, amelyet mindenképpen meg kell előznie egy helyszíni felmérésnek a pontos árajánlat érdekében: 12 nm szoba: 30000ft 20 nm szoba: 42000ft 35 nm lakás: 130000ft 55 nm lakás:170000ft Ha felkeltettem érdeklődését írjon vagy hívjon bizalommal! Tel: 30/3566952 Szép napot kívánok!

Festő
Császár László
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Vállalom árnyékolástechnikai eszközök telepítését, javítását, redőnygurtni cseréjét, redőnyzsinór cserét, szúnyogháló javítást, szalagfüggöny javítást, motoros redőny javítást, alumínium redőnyök telepítését, javítását, motorizálást, motoros árnyékolók javítását, beállítását, gurtni vagy zsinór felcsévélő automata cseréjét, leszakadt redőnyök vagy viharkárokban megrongálódott redőnyök javítását (akár extrém esetekben is), napellenző javítását, ponyvacseréjét A munkák során kiváló minőségű alkatrészeket építek be. A javítások többnyire egy helyszíni javítás alkalmával elvégezhetők ha további javításokra, alkatrészcserére van szükség, annak a költségéről előre tájékoztatom a kedves ügyfelet. Utólagos plusz költség felszámolása nincs! A beépített új alkatrészekre 1-év garanciát vállalok!

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő
Csuja Norbert e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Országos Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Ács Tetőfedő Szerkezet építő munkát vállalok. Számlaképesen.

Ács
Fülöp Zoltán e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Budapest Kiszállási díj: 0 Ft Nem ellenőrzött mester

Villanyszerelés, riasztó és kamerarendszerek telepítése Hatósági engedéllyel Számlával Budapesten és Pest megyében Kiszállási és felmérési díj 5000Ft

Riasztó szerelő Kamerarendszer telepítő Villanyszerelő
Projectsolution
Visszahívás kérése Üzenet
Országos Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Üdvözlöm, Ha házat, lakást vagy akár egy kis helyiség felújítását szeretne, akkor jó helyen jár. Belső / külső projekt, örökség és háztartási munka a megfelelő szakmai színvonalon, és elégedett lesz az eredményekkel. Magasan képzett általános építők, akik megbízható díjakat nyújtanak Budapesten és a környező területeken a vásárlói elégedettségért. Teljes körű építési szolgáltatást tudunk biztosítani az Ön otthonában minden javasolt munkához, legyen az felújítás, bővítés vagy bármilyen átalakítás. Potenciálisan növelheti otthona értékét, és kérjük, bátran forduljon hozzánk az ingyenes árajánlatért

Festő Térkövezés Burkoló Kivitelezés Ács
Kvaka Pro Painting KFT
Megnézem Üzenet
Gödöllő Kiszállási díj: 0 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Üdvözlöm Kvaka Zsolt vagyok a Kvaka Pro Painting KFT ügyvezetője. Vállaljuk családi házak, lakások ,egyéb ingatlanok teljeskörű felújítását A-Z ig. Szolgáltatásaink: Szobafestès,mázolás,tapètázás. Gipszkarton szerelés, Burkolás, Parkettázás, Padlószőnyegezès, Villanyszerelès, Víz-Gáz-Fűtèsszerelès, Hőszigetelés , Ablak -Ajtó beépítés csere, Redőny- árnyékolástechnika,Kőműves munkák. Ha önnek is szakmunka kell itt mindent egy helyen megtalál!

Generálkivitelező
Szakál Zsolt e.v.
Visszahívás kérése Üzenet
Veresegyház Kiszállási díj: 2000 Ft Ellenőrzött mester Számlaképes mester

Üdvözlöm . Szakál Zsolt vagyok , villanyszerelő . Lakások , házak kisebb nagyobb villanyszerelését vállalom . Észak-kelet Pest, Pest megye.

Villanyszerelő